B 004
Stockholm

 

En varaktig förändring och framgång inom sina verksamheter, det är det som mina kunder får genom att arbeta med mig! Jag arbetar med ledare, team och organisationer och det är min kombination av utbildning och yrkeslivserfarenhet som gör mig attraktiv.

Jag coachar och faciliterar grupputvecklingsprocesser, utbildar ledare i systemcoaching samt tillhanda håller utbildning och support för organisationer i att skapa högpresterande och framför allt hållbara team.

Jag är utbildad hos de största coaching skolorna i världen, CTI (Coaches Training Institute) and CRR (Center for Right Relationships) samt är facilitator av Team Diagnostic™ assessment.

Jag har en tidigare arbetsbakgrund som framgångsrik internationell musikvideo- och reklamfilmsproducent (bl.a. på Pettersson Åkerlund), organisations konsult, styrelseledamot, film kommissionär för Stockholm samt erfarenhet av att samtidigt hålla ihop en parrelation och uppfostra tre barn. Jag är utbildad på RMI-Berghs samt har läst marknadsföring och kommunikation på IHR/Stockholms Universitet. Den yrkeserfarenhet som ledare samt de uppdrag i styrelser jag haft gör att jag har stor förståelse för de utmaningar som mina kunder står inför. Jag har ett brett nätverk av samarbetspartners, både nationellt och internationellt, för att kunna tillfredsställa små som stora företag och organisationer. Jag arbetar med team över hela Sverige samt internationellt med engelsktalande team.

Som person är jag varm och direkt med en förmåga att säga som det är. Jag är mycket engagerad i mina kunders utveckling och vill att de ska reflektera över de val de gör och den påverkan de har på sin omgivning.

Jag kommer gärna upp och lyssnar på hur din situation ser ut och ger sedan förslag på hur vi kan samarbeta för att just ditt team ska bli ett "Dream Team" som kan ta ert företag till högre höjder.

 
Mobil +46-70 755 68 81
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.