D 006
Lund


Jag arbetar med att skapa Dream Teams. Efter 25 år som entreprenör, chef och ledare inom snabbväxande teknikföretag och organisationer, är jag övertygad om att väl fungerade team, på sikt, alltid åstadkommer bättre och mer hållbara resultat än enskilda individer. Grundad på den övertygelsen och med erfarenhet från 30-talet styrelseuppdrag, en Executive MBA och en gedigen beteendevetar- och coachutbildning driver jag sedan två år tillbaka Stella Nova AB vars vision är att skapa arbetsplatser som människor längtar till.

I april 2007 fick jag min certifiering som Associated Certified Coach, ACC, via Internationella Coaching Förbundet (ICF). Min coach- och certifieringsträning, CPCC, har jag fått via Coaches Training Institut, CTI, en av världens ledande coachutbildningsföretag. Under 2007 gick jag även deras ettåriga Co-Active Leadership program i Spanien. Sedan februari 2008 är jag auktoriserad facilitator för Team Diagnostic™ Assessment, via Team Coaching International, TCI.

Jag arbetar med att utvecklar företag och dess ledare via styrelseuppdrag, Advisory Boards och som coach/mentor för individer och team. Mina 20 år som entreprenör, först inom ett snabbväxande högteknologi företag och sedan inom ett verkstadsföretag har gett mig gedigen kunskap om hur man motiverar människor inom olika världar. Min tid som VD för Forskningsbyn IDEON i Lund och som Regionchef för Svenskt Näringsliv i Skåne har gett mig erfarenhet av att arbeta i större organisationer och ett brett kontaktnät som jag har stor nytta av i mitt dagliga arbete.

Kraft, styrka och balans i livet hämtar jag från min trädgård på Tycho Brahes ö Hven, mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark, där jag bor sedan 7 år tillbaka.Mobil +46-70 566 95 26
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.