A 004
Helsingborg


"Det finns ett bättre sätt! Kombinationen verksamhet/människa är en självklarhet. Det borde också vara en självklarhet att människor i organisationer trivs, utvecklas och presterar bra. Även om konkurrensen är hård idag är jag övertygad om att långsiktighet, öppenhet, medvetet lärande, respekt för individen och delaktighet blir allt viktigare för ett "friskt" företagande. Det är dessutom naturligt."

Under de dryga 15 år jag arbetat som coach och konsult i olika förändrings- och utvecklingsprocesser har jag haft nöjet att lära känna ett flertal organisationer och människor i alla befattningar. Det har gett mig många värdefulla erfarenheter men också en ödmjukhet inför att nya situationer är just nya situationer.

Jag driver Upway AB som verkar för "business & people". Mitt intresse är företagande och människor. Utmaningen är att vara med och skapa "hållbar utveckling" dvs. att på bästa sätt åstadkomma framgångsrik förändring och utveckling i linje med mål, visioner och värderingar. För mig är det viktigt att det finns en naturlig koppling i vardagen mellan utveckling av ledarskap och affärsnytta. Det är viktigt att komma ihåg att team och organisationer ytterst finns till för att skapa ett resultat!

Jag är verksamhetscoach med bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Jag är certifierad genom ICF, International Coach Federation (ACC) och arbetar som coach och konsult inom personlig-, ledar- och verksamhetsutveckling sedan 1994.

Utbildning

ACC certifierad coach, International Coach Federation, 2005
Certifierad Team Coach genom Team Coaching International, 2007
Professional Co-active Coach, Coach Training Institute, 2004
Fil kand Göteborgs Universitet, 1989

Övrigt

Auktoriserad TDI-handledare, Team Diagnostic assessment, Team Coaching International

Författare till utvecklingsprogrammet Vägen Upp®, Individ- och verksamhetsutveckling för ledare, samt ansvarig för träning och certifiering av Vägen Upp coacher.

Certifierad användare av Culture Transformation Tools, CTT, Barrett Values Centre Medlem av Values Academy.Telefon +46 42 33 50 50
Mobil +46-709 18 77 02
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.