E 001
Huddinge


Efter att jag flyttade till Sverige arbetade jag inom landstinget som ekonom. Min polska magisterexamen i ekonomi kompletterade jag med olika kurser vid Stockholms universitet och trivdes bra med mitt jobb ända tills jag upptäckte att jag gillade människor mycket mer än siffror. Då bestämde jag mig för att byta yrkesbana.

Efter utbildningen vid The Coaches Training Institute (CTI) blev jag i slutet av 2004 Sveriges första CPCC (Certified Professional Co-Active Coach), och började arbeta som personlig coach.

Med ett förflutet som ensam mor visste jag hur ledarskap och föräldraskap hänger ihop. Detta hjälpte mig sedan att coacha andra föräldrar, individuellt och i grupper. Det värmde mitt hjärta att se vilka förändringar som hände i familjer när föräldrarna började respektera sina barn mer.

Vidare utbildning i Organisation & Relationship Systems Coaching (ORSC) blev för mig ett bra komplement till co-active coaching, som fokuserar helt på individen. Nu kan jag hjälpa mina klienter att stärka, utveckla och vårda sina viktiga privata och arbetsrelaterade relationer.

Certifierad av Team Coaching International (TCI) som facilitator av Team Diagnostic™ assessment hjälper jag små och stora företag att vässa sina team. Att utveckla medlemmarnas fulla potential skapar bättre trivsel, bättre anseende och bättre lönsamhet.

Med en bakgrund av polsk verklighet, kultur och språk kan jag även coacha på polska och hjälpa internationella team till bättre integration och samarbete.

Jag är medlem i International Coach Federation (ICF) och är certifierad som Professional Certified Coach (PCC), är ICF assessor (examinator) och examinerar andra coacher som söker certifiering, på svenska eller polska.

Som företagare är jag medlem i Stockholms Handelskammare.

Jag gillar att vara ute i skogen och lyssna på naturen. Du kan också hitta mig på cykel eller långpromenad runt sjön. Ut på tur, aldrig sur! - som min norska man säger. Min vision är att inspirera människor till positiva förändringar i attityd och beteende.

Telefon +46-8-689 9320
Mobil +46-70-77 99 118
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.